0
0

Мода під час війни

Такого ще ніхто не писав. І не робив. Яка може бути мода під час війни, подумаєте ви? Нажаль, Україна зіткнулася з невимовним жахом. Але життя продовжується, а мода завжди адаптується піж сьогодення. У цій статті ми постараємося показати, що варто купувати на осінь 2022 під час війни в Україні.

Ми вже розповіли вам про загальні світові тенденції у світі жіночої моди у попередній статті, проте реальність українки значно відрізняється від буденності француженки чи американки в даний момент. Якщо ви планували купляти щось нове на осінь, пропонуємо вам перелік розумних та адекватних вкладень у гардероб.

Худі чи світшот




Коли стає прохолодніше, але про светр чи гольфик ще годі й думати, на поміч приходить худі чи світшот в залежності від вподобань. Ці речі чудово поєднується з джинсами, брюками, а цього року навіть не буде зайвим скомбінувати зі спідницею. Або купити одразу костюм худі та спідницю, якщо побажаєте. Для переїзду, вирішення буденних справ у режимі постійних повітряних тривог, бажано обрати худі з каптуром, можна на блискавці чи без. Осінню погода капризна, тому можна ненароком затриматися десь в черзі та зловити дощ. А от каптур, можна навіть з кепкою, чудове рішення для повсякденного носіння, коли погода вередує, а нагальні справи вирішувати треба.

Спортивний костюм





Що може бути зручніше, ніж спортивний костюм? Зважаючи на події, якісний жіночий спортивний костюм потрібен бути у кожної дівчини. Цей одяг не потребує зусиль для поєднання зі взуттям, достатньо взути кросівки чи кеди. На більш холодну пору на ноги можна вдіти навіть черевики, наприклад, челсі. Головне, щоб черевики були приблизно спортивного чи розслабленого стилю, тоді не будуть конфліктувати з одягом.

Який жіночий спортивний костюм обрати на осінь 2022? Для більш теплої погоди підійде комплект з бавовняного трикотажу без утеплення. Верх може бути представлений в якості худі чи світшоту. Якщо вам треба спортивний костюм для подорожі чи переїзду, краще обрати варіант з кофтою на замку. Худі на блискавці завжди можна розстібнути чи застібнути по погоді, а капюшон захистить від опадів.
Цього року наш інтернет-магазин може порадувати гарним вибором спортивний костюмів трійок, що складаються зі штанів, худі та топів. Костюм трійка вирішує проблему «що вдягнути під низ». Зазвичай дівчата обирають футболки, але в гардеробі може не знайтися підходящої під ваш новий костюм. До речі, майка чи топ силуетного фасону чудово компенсує об’ємний крій спортивного костюму та додає жіночності. А скільки можна створити різних поєднань з трьома речами з одного комплекту? Навіть не порахувати! Ми переконані, що зручний спортивний костюм має бути під рукою в кожної українки, хоч для дому, чи швидкого пересування по місту, поїздки, переселення, відпочинку.

На більш холодну погоду краще обрати костюм з утепленням на флісі. У нас в асортименті ви знайдете різні варіанти по кольору, дизайну, крою. Якщо потрібен комплект під верхній одяг, та вам не подобається наявність капюшону, є безліч пропозицій зі світшотами без каптурів.

Брючний костюм


Якщо ви знаходитеся у безпеці та продовжуєте ходити на роботу, що вимагає може і не досить жорсткого, але дрескоду, брючний костюм стане ідеальним рішенням. Сучасний жіночий брючний костюм відрізняється вільним кроєм, подовженим жакетом, брюками з посадкою на талію чи рівні кісточок. Довжина штанів може бути повна чи трохи вкорочена. Якщо купити брючний костюм з вкороченими брюками, його можна буде поєднувати як з туфлями, так і з невисокими черевиками, а для образів у стилі кежуал – з кедами.

Широкі палаццо у складі брючного костюму також дивляться дуже гарно. Найкраще комбінувати такий низ з грубими туфлями брогами чи кросівками. Жакет чи піджак костюму має тримати форму. Краще, якщо піджак матиме підкладку, що для полегшених варіантів необов’язково. Якщо вам не потрібно дотримуватися дрескоду, проте хочеться додати в гардероб зручний та стильний комплект, можна придбати брючний костюм з сорочкою. Як і жакет, сорочку легко комбінувати в інших образах, наприклад з джинсами та навіть спідницями.

Чому брючний костюм? Бо це зручно, доречно, можна створити безліч поєднань, якщо треба буде швидко збиратися у дорогу. Беручи до уваги тему нашої статті ми не додаємо до списку спідничний костюм, проте зверніть увагу, що спідничні комплекти у світових трендах.

Куртка чи легкий пуховик








Зазвичай осінь – час милуватися красою листя та фотографуватися у пальто. Але вже як є, існують нюанси: пальто потребує уваги у догляді, його важко помістити до валізи, легко забруднити. Якщо ви шукаєте практичну річ, то зверніть увагу на осінні пуховики та дуті куртки з водонепроникної тканини. Їх легко чистити, можна випустити повітря на скласти без значної втрати місця, зручно брати з собою. Куртки чи осінні пуховики не обов’язково мають бути темними. Навпаки. Яскраві насичені кольори в тренді. Враховуючи, що за курткою доглядати легше, можна навіть попрати в домашніх умовах, то чому обмежувати себе у виборі життєрадісного кольору? Не варто. Хоча Пантон має свої версії, можемо припустити, що саме в Україні затребуваними стануть куртки кольорів… Звісно, синього, блакитного та жовтого. Відтінки та насиченість кольорів можуть варіюватися. А можливо ви знайдете навіть готові патріотичні пропозиції, якщо вам до смаку.

Джинси та брюки



Ці елементи гардеробу завжди потрібні. Якщо ви плануєте оновити гардероб новими джинсами, зверніть увагу на класичні моми з високою посадкою (можуть бути трохи вкорочені чи повної довжини), широкі палаццо та скінні. За зручністю переможуть скінні. Якщо ви вірно підібрали розмір і посадку, еластичні скінні стануть вашою улюбленою річчю для повсякденних справ. У моді зараз джинси середньої та низької посадки. Якщо вам потрібна річ для створення трендових образів, обирайте актуальні пропозиції. Але якщо ви обираєте джинси для зручності, краще придбати сучасну класику – з високою посадкою. Джинси та брюки високої посадки захистять поперек від вітру. Може навіть статися, що доведеться спускатися в метро, тому трендові моделі програють базовим в воєнних умовах.

Можливо, ця інформація стане у нагоді. Звичайно, інтернет-магазин Simona Polagina пропонує актуальні новинки, проте зараз треба звертати увагу на практичність і доцільність покупок. Якщо ви проживаєте в безпечних умовах, в асортименті є і розкішні сукні, і пальта, і різні трендові топи та блузи. Про свіжі тренди розповімо обов’язково.

Відправляємо по Україні Новою Поштою. Є міжнародна доставка по світу.

Бережіть себе!

Все буде Україна!