0
0

Жіночі літні костюми з шортами 2023. Актуальні фасони

Літо для багатьох є найочікуванішим сезоном року. Нарешті можна вдягати мінімум речей та почуватися вільно, відчувати легкий вітерець на шкірі, насолоджуватися ароматами спілих ягід та фруктів. Зважаючи на те, що одягу в літніх образах мінімум, до вибору аут фіту потрібно підходити ретельніше. Розглянемо одну з найзручніших позицій для активних жінок – костюми з шортами.

 Переваги костюму з шортами:

·         Розслаблений стиль

·         Свобода рухів

·         Підходить для буденних справ у місті, селі, на природі;

·         Може використовуватися для дому, на спортивних зайняттях (в залежності від матеріалу);

·         Полегшена альтернатива спортивному чи елегантному брючному костюму (в залежності від дизайну).

Який костюм з шортами обрати на літо 2023 року?

Трикотажний спортивний костюм з шортами

Практичний та зручний костюм з шортами, що нагадує звичайний спортивний костюм, тільки замість штанів в якості низу йдуть шорти. Верх може бути футболкою, майкою, худі, світшотом. В останні роки набули популярності костюми трійки з шортами. Такий комплект є найбільш гармонійним і простим для поєднання, адже не треба шукати топ, який підійде до шортів та худі, або обирати верхній шар, якщо погода може виявитися прохолодною.


Основне, що треба пам’ятати при виборі трикотажного спортивного костюму з шортами на літо – натуральний склад матеріалу. Як правило, трикотаж складається з бавовни та еластину у кількості від 10% до 30%. Ми радимо обирати повністю натуральні комплекти або з додаванням еластану у розмірі 10%. Купити бавовняний спортивний костюм з шортами від українських виробників недорого можна в нас на сайті у відповідному розділі. Зверніть увагу на комплекти з махровою внутрішньою поверхнею. Вони дарують шкірі максимальний комфорт.



Трикотажний спортивний костюм з шортами підходить для буденних справ, подорожей, походів на природу, прогулянок з дітьми та тваринками, літнього відпочинку, риболовлі, пікніка в парку з подругами тощо. До такого комплекту краще всього пасують спортивні аксесуари, наприклад, сумка бананка, рюкзак. Із взуття можна обрати лаконічні шкіряні кеди, текстильні кросівки, босоніжки на пласкій підошві без декоративних елементів, сандалії гладіатори з широкими ремінцями. В 2023 році набули популярності кольорові сланці, які теж можна поєднати у розслабленому образі.

Бавовняний костюм з шортами

На цей раз мова йде про ткану тканину – бавовну. На відміну від трикотажу, матеріал набагато тонший, щільний. Бавовна може бути як майже невагома, що не відчувається на тілі, так і досить цупка. Як правило, щільну бавовну використовують для пошиття шортів, щоб виріб не був занадто прозорим.


Бавовняні комплекти з шортами можуть бути мінімалістичні, романтичні, жіночні в залежності від фасону та дизайну. Костюм, що складається з шортів та сорочки, вже став базовим елементом гардеробу. Обидві речі з комплекту чудово поєднуються з іншим одягом. Сорочка з шортами бермудами може навіть замінити діловий одяг в спеку, якщо на роботі відсутній жорсткий дрес-код. Для пляжного відпочинку можна обрати костюм з шортами та відкритим топом.

Лляний костюм з шортами





Лляний одяг ніби створений для літа. Відразу перед очима постає картина дівчини, що біжить по пшеничному полю. Льон не тільки екологічна та натуральна тканина, а й надбання наших пращурів. Сучасний льон добре імітує домоткане полотно, яке навіює спогади про прості безтурботні часи, бабусин рушник та відпочинок в дитинстві в селі. Матеріал охолоджує в спеку, захищає від палючого сонячного проміння, вільно пропускає повітря. Лляний костюм з шортами може стати зручною альтернативою сукні на кожен день.

Костюм з шортами для спортивних тренувань



Дівчатам, що дбають про фігуру, необхідний зручний одяг для тренувань. Влітку стандартні комплекти з лосинами замінюють костюми з шортами велосипедками. Такий комплект підходить для пробіжок, зайняття йогою як в групі, так і вдома, розтяжкою тощо. А якщо поєднати костюм для фітнесу з кросівками, маскулінною рубашкою оверсайз силуету та кепкою, отримуємо стильний образ для прогулянок.   

Костюм з шортами: обираємо колір

Вибір кольору – це, перш за все, спосіб самовираження. Оптимальними для літа, з точки зору температури, є світлі відтінки. Вони менше притягують сонячних променів, тому підходять для носіння в спеку. Кришталево білий колір підкреслить засмагу, пасує брюнеткам та дівчатам з яскравою контрастною зовнішністю незалежно від кольору волосся. Фарбованим блондинкам краще обирати молочні, кремові, айворі відтінки. Тоді можна не хвилюватися, що занадто білий колір підкреслить жовтизну волосся, якщо вона є.


Трендові кольори літа 2023: помаранчевий, лайм, синій кобальт, ліловий, жовтий. Серед пастельних кольорів присутній блакитно-м’ятний (skylight), ваніль, димчата лілія, мокко, приглушений хакі. Обирайте колір, що пасує вашому способу життя та настрою. В інтернет-магазині Simona Polagina можна купити жіночий костюм з шортами з трикотажу, бавовни, льону на будь-який смак.