0
0

Українські прикраси: коралові намиста та браслети

Підвищення національної самосвідомості українців під час війни з росією спровокувало збільшення цікавості до автентичної культури та традиції України. Жінки та дівчата хочуть висловити свою позицію, виявити повагу до рідної землі через носіння українського одягу та прикрас. Позиція українського інтернет-магазина Simona Polagina – у підтримці та розвитку національних виробників. Для вас, дорогі україночки, ми створили власну колекцію дизайнерських прикрас на українську тематику у сучасному виконанні.


"Все нове – давно забуте старе"




Автентичні українські прикраси – розкішні, багатошарові намиста у багатьох викликають захват. Вони є невід’ємним елементом традиційного вбрання. На просторах інтернету можна знайти багато вінтажних прикрас від наших бабусь, а також вироби сучасних майстринь, що підтримують національний тренд.

Ми пропонуємо трошки інший підхід: сучасний, екологічний, з повагою до історичних витоків.


У чому мінус традиційних українських прикрас:

  • Вінтажне намисто не може коштувати дешево. Це наша культурна спадщина, яка заслуговує на місце у музеї. Переробляти їх – не доцільно (хіба з метою реставрації). Ми маємо зберігати та поважати нашу історію.
  • Складно знайти. У пошуках справжнього українського намиста можна натрапити на підробки. Попит породжую пропозицію, і, нажаль, нечесні люди цим користуються.
  • Складність поєднання у гардеробі. Традиційні українські прикраси чудово пасують до автентичного українського вбрання, яке можна вдягти на якусь важливу подію, виступ, традиційне українське весілля. У той же час поєднати їх з буденним сучасним одягом досить складно.

Ми створили нову колекцію, що об’єднує ідею української автентичної культури та підходить для сучасної жінки. Ми не претендуємо на звання відтворення традицій в наших виробах. Ми пропонуємо власну інтерпретацію, за допомогою якої хочемо висловити шану нашій чудовій Україні.



Дизайнерські коралові намиста та чокери ручної роботи








На нашому сайті можна купити червоні коралові намиста та чокери ручної роботи, виконані з натуральних коралів та яшми. В асортименті ви знайдете як розкішні намиста для свят, так і лаконічні вироби, які добре комбінується з повсякденним одягом: брючними костюмами, джинсами та футболками, сукнями тощо.

Коралове намисто купити варто не тільки з побажання підтримати українські традиції, а ще й з точки зору енергетичного впливу. Наші предки вважали, що червоне намисто захищає власницю від поганого впливу: заздрощів, зурочення.

Українське намисто  - потужний символ. Воно не дарма виконане саме з коралів.

Магічні властивості коралів:

  • Символізують мудрість
  • Приносять щастя, добробут, лад у сім’ю
  • Виступають потужним оберегом
  • Символ берегині роду.

Ще до колекції ми додали натуральну червону яшму. Чому? Властивості цього каменю чудово компонуються з коралами, та підсилюють їх.


Яшма, магічні властивості:

  • Сила для перемоги в бою, вирішенні суперечностей
  • Символ щастя
  • Потужний захист від зурочення та лихих думок
  • Життєрадісність
  • Жіноча привабливість;
  • Захист від блискавок, отруєнь;
  • Лікувальні властивості (камінь цілителів)


Коралові червоні браслети



Червоний браслет з коралу – акцентна прикраса та оберіг. У нас ви знайдете мінімалістичні одинарні моделі, в яких можна зручно ходити хоч кожен день. Є варіанти і для свят – ширші, виглядають більш яскраво, привертають увагу. Камінці можна повертати у будь-який бік, ми даємо вам максимальну свободу навіть у цьому.

Корал – легкий природній матеріал з пористою структурою. Купити кораловий браслет доцільно, якщо ви не любите надто важкі прикраси з натурального каменю. Також на відміну від інших мінералів, корал швидко нагрівається від тепла шкіри. Навіть у холодну пору року носити українські коралі буде комфортно.

Сучасні українські прикраси: особливості колекції

  • Повністю ручна робота
  • Можна замовити потрібний розмір (довжину)
  • Тільки якісна фурнітура, що не чорніє та не ржавіє з часом: нержавіюча сталь, мідна основа, натуральна шкіра
  • Натуральні камені: коралі та яшма, що чудово поєднуються у виробі не тільки за виглядом, але і за властивостями мінералів
  • 10% з продажу на ЗСУ. А якщо ви прочитаєте це, коли Україна ВЖЕ перемогла, то можна на благодійність, наприклад, діткам. Ми надаємо звіти про перекази в благодійні фонди після виконання кожного замовлення з цієї колекції. Більше того, ви можете самі відрахувати 10% з вартості, надіслати донат власноруч, надати нам підтвердження, і отримати вашу прикрасу зі знижкою. Робити гарні справи власноруч приємно, чи не так?



Як доглядати за прикрасами з коралів?

Корал – досить крихкий матеріал, тому вироби треба берегти від ударів та падіння. Прикраса не розіб’ється від удару об землю чи килим, а от сильний удар об плитку може понівечити якийсь з камінців, і виріб втратить первозданну привабливість. Також пошкодити прикрасу можна, якщо наступити, наприклад, підбором (дівчата – такі дівчата). Але це крайнощі, про які ми мали попередити.


При бережливому ставленні коралове намисто чи браслет слугує роками!


Якщо говорити про наші вироби:

1.       Можна мочити. Так-так. Камені і фурнітура не бояться води, тому якщо ви потрапили під дощ, або навіть вирішили влітку скупатися у водоймі, наші коралові прикраси зовсім не обов’язково знімати.

2.       Рекомендуємо зберігати в шкатулці чи коробці. Тоді ваша прикраса не припаде пилом і буде у будь-яки момент готова доповнити ваш образ. А якщо це вже сталося, то не проблема – адже прикрасу можна промити під водою.

3.      Очищення від забруднення. Якщо пил можна змити просто водою з під крану, то для видалення липких забруднень (наприклад, від тонального крему, помади) використайте мильний розчин. Додайте до вони рідке мило, обережно протріть камінці. Залишилось висушити на серветці і прикраса знову готова підкорювати світ!


Пам’ятайте: прикраси з натурального каменю – це повага до себе та дбайливе ставлення до природи. Наші червоні намиста та браслети відправляються в екологічному пакуванні.