0
0

Тренди жіночого одягу осінь 2022

У цій татті ми зібрали основні тренди жіночого одягу на осінь 2022 року.

Гранж

Серед атрибутів стилю гранж можна виділити:

  • сорочки в клітинку;
  • смугасті лонгсліви, джемпери, светри;
  • дірки та потертості на джинсах (особливо широких, мам), джинсових куртках, светрах;
  • джинсові куртки.


      Стиль гранж виражається в максимально розслаблених, невимушених образах, з елементами оверсайз.

      Панк


      На відміну від гранжу, стиль панк у жіночому одязі виражається у більш брутальних та екстравагантних елементах. Стиль панк транслює бунт, злам стереотипів. З актуальних речей можна виділити костюми у червоно-чорну клітинку, шкіряні куртки та тренчі, наявність пряжок, ременів, металевої фурнітури в якості декору.

      Преппі


      Стриманий, елегантний стиль, що бере початок з одягу американських студентів престижних коледжів. З одягу переважають светри темної гами, сорочки, плісовані спідниці, піджаки, брюки класичних силуетів. Інколи стиль препі називають шкільним стилем. Головна вимога до речей – гарна якість та натуральний склад. Більшість речей базові, тож мають бути якісно виконані, не кошлатитися, не витягуватися, щоб транслювати стриману розкіш. Кольорова гама та принти темні, класичні, стримані.

      Стиль 2000


      Неоднозначний стиль, який, тим не менше, активно завойовує місце на подіумах. Відсилка до стилю спостерігається переважно в аксесуарах, макіяжі, елементах декору (хутро, декор з пір'ям, кислотні кольори, вузькі окуляри, низька посадка, платформа).

      Мікс стилів


      Одноманітність та скрупульозність давно поза чатом. Осінню 2022 року актуально поєднувати різні стилі, робити незвичайні комбінації.

      Поєднання принтів


      Декілька принтів у образах роблять його більш цікавим, що приковує увагу. Зазвичай це класичні принти: смужка, клітинка, гусяча лапка, що поєднані між собою. Принти можуть бути яскравими, так як колір все ще в тренді.

      Стьобаний одяг


      Крім вже класичних стьобаних курток, сорочок, пальт, в моду входять інші речі зі стібками. Це можуть бути спідниці, брюки, сумки, кросівки та черевики.

      Оксамит


      Оксамитовий одяг тепер не тільки для вечірки! Блузи, сорочки, кеди, гольфики можна носити кожен день. Якісні речі з бавовняного оксамиту не тільки нададуть родзинки, але і будуть комфортними в носінні.

      Сяючі фактури


      Пайетки, блискітки, глянсовий шовк та атлас мають привнести святковості у буденність. Дозоване поєднання сяючих речей з базовим одягом дивиться робить образ цікавим та чіпляючим. До речі, це також можуть бути аксесуари, наприклад, клатч.

      Пір'я 

      Якщо треба вразити на вечірці чи побаченні, деталі з пір’ями зроблять «вау» ефект.  Щоб look не вийшов перевантаженим, поєднуйте екстравагантні деталі з простими речами лаконічного крою: джинсами мам, піджаками без декору.

      Акцентний крій


      Базові речі ми носимо вже незліченну кількість років. На осінь 2022 дизайнери пропонують додати до гардеробу звичний нам одяг незвичайного крою. Наприклад, звичайна біла блузка чи пальто можуть бути з об’ємними рукавами, складками, виточками.

      Фактурний трикотаж



      Трикотаж з рельєфними косами, візерунками набирає оборотів. Особливо влучно цей тренд грає на в’язаних светрах та сукнях.

      Кольорова шкіра


      Звісно, скільки років можна носити бежеві тренчі та чорні куртки-косухи? Осінню 2022 шкіряні речі можуть бути яскравими: червоними, рожевими, жовтими, блакитними (чи разом?). Чому б і ні?

      Хутряні деталі


      Хутро в осінніх образах використовується більше задля декору. Це можуть бути хутряні вставки на пальто, взутті чи навіть деталі на костюмах та сукнях. Якщо ви не готові до таких екстравагантних рішень, хутро можна додати у вигляді аксесуару, наприклад, сумки чи берету. У холодну пору року це буде як ніколи актуально.

      Пам’ятайте, нема жодної необхідності сліпо слідувати моді і гнатися за трендами. Ознайомлення з тенденціями проводиться, щоб ви надихнулися на створення власних цікавих образів. В інтернет-магазині жіночого одягу Simona Polagina на осінь 2022 можна купити якісні спортивні костюми, сукні, светри ті інші необхідні речі.