0
0

Светри жіночі. Тенденції 2022-2023

Светри та водолазки - невід'ємна частина гардеробу в холодну пору року. В останні роки тенденції лишалися майже незмінними, додавалися лише деталі. Але у новому 2023 році нас чекають нові варіації цього звичного предмету одягу. Які? Детальніше у цій статті. 

Мікс кольорів



Яскраві барви давно увірвалися в моду. Наразі стильно будуть виглядати однотонні светри та пуловери яскравих кольорів, однак спостерігається тенденція до міксування різноманітних барв в одному виробі. Це саме має бути не принт, а візерунок з кольорових ниток. Кольоровий светр з візерунком купити варто у тому разі, якщо ви не боєтеся експериментів. Яскраві ромби, смужки, абстракції, квіткові композиції, тематичні зображення додають светру цікавого вигляду. Звісно, комбінація з іншим одягом має бути виважена.

Базові светри



Під базовим светром мається на увазі предмет гардеробу, зазвичай однотонний, у чорному, бежевому, молочому, білому кольорі. Такий светр має дуже простий крій, більш вільний чи помірний за бажанням. В'язка може бути стандартною (лицьова/виворітна), зазвичай, не досить велика, але й не дрібна. Частіше за все базові моделі без візерунків. Виріз горловини може бути округлим, трикутним, чи з коміром стійкою.

Дуже об'ємні моделі вже менш актуальні, але всеодно зважайте, що між светром та шкірою має бути повітря. Це забезпечить комфорт та тепло. Базовий жіночий светр купити недорого можна в інтернет-магазині Simona Polagina

Светр з дрібного трикотажу




Мабуть ви помітили, що все частіше на інфлюенсерах та лідерах думок з'являються трикотажні светри дрібної в'язки. Яким би популярним не був оверсайз, все змінюється. Ми все ще носимо масивні светри, але джемпери дрібної в'язки становлять конкуренцію. Вони більш компактні, чудово підходять для формування багатошарових образів, і, безперечно, зручні. Светри з дрібного трикотажу легко надягати під пальто, жакети, куртки

Зважайте на склад. Якщо під об'ємний светр можна додати футболку чи тільник, трикотажні светри жіночі надягаються на білизну. У складі має бути бавовна, єластан, вовна. Незначна кількість акрилу та іншої синтетичної маси допустима і навіть бажана. Так річ буде носитися довше. Для тонкого светру краще, якщо це буде або повністю бавовна, або вовна з домішками не більше 20-30% синтетики.

Гольфик жіночий купити в Україні




Водолазки чи гольфики представляють собою облягаючі светри дрібної в'язки. Горловина може бути високою чи помірною стійкою. На зиму краще обирати високий комір, що підкочується. Це базова річ. Зараз немає обмежень по кольорам, одна гольфики краще дивляться в однотонному забарвленні. Це може бути яскравий жовтий, червоний, зелений, синій. З принтів допускається дрібна смужка, але все залежить від посадки. Якщо на фігурі принт негарно розтягується, краще відмовитись від такої речі. До базовий малюнків можна віднести крапочку (горошок), дуже дрібний квітковий принт. Зазвичай такі гольфики не трикотажні, а з елестичної двунитки, віскози тощо.

Кардиган в якості светра




В останній час стилісти пропонують носити звичний кардиган на білизну чи топи в якості светра. Такі кардигани не мають глибоких вирізів, тому дивляться більш ніж доцільно. Гудзики додають в'язаному виробу цікавий вигляд. І звісно, такий кардиган можна носити не тільки як светр, але й за прямим призначенням. В тренді жіночі кардигани в ромби, якраві абстракції, з написами. Довжина - кроп, стандарт, подовжені моделі. Довгі кардигани міді, трохи вище коліна зараз не в тренді.