0
0

Куртка бомбер – хіт весни-осені 2023 року

Бомбер – елемент одягу, що походить від спортивної уніформи для бейсболу. Також куртки бомбери були уніформою льотчиків. Першою моделлю була куртка М1, виконана з нейлону, доповнена текстильним коміром, манжетами на рукавах та по низу виробу.

Зручна куртка у спортивному стилі міцно укорінилася в чоловічому та жіночому гардеробі. Традиційно вона має контрастні рукави, шеврони чи нашивки, горловину та манжети з трикотажної гумки. За застібку передбачена блискавка або кнопки.

Куртки бомбери періодично виходять на перший план, а потім зникають з модних подіумів на деякий час. У 2023 році куртка бомбер знову забралася на модний Олімп та посіла почесне місце.


Які куртки бомбери в тренді?

Попри той факт, що бомбер вже має шалений попит, стилісти очікують, що популярність моделі не знизиться восени 2023 року та навіть весною 2024. Тобто, купувати бомбер зараз більш ніж доцільно, бо мінімум декілька років він буде виглядати актуально та влучно.

Весною 2023 року куртку бомбер популяризували Instagram інфлюенсери. Сірий вовняний бомбер від Zara можна побачити у профілі кожного fashion-блогера та стиліста.

Модна куртка бомбер у 2023 році це:

  • Подовжений силует
  • Об’ємний крій
  • Спущені плечові шви
  • Драпірування на рукавах
  • Спортивний стиль
  • Фактурна вовняна тканина

Крім бомберів від Zara, що безперечно є масмаркет-брендом, безліч виробників підхопило тенденцію. В інтернет-магазині Simona Polagina можна купити вовняний бомбер з пальтової тканини українського виробництва, набагато кращий за якістю та за помірну ціну. Ми співпрацюємо з відповідальними вітчизняними компаніями з пошиття одягу, тому можемо гарантувати якість, акуратність виготовлення, продуману посадку. Звісно, є обмін розміру та накладений платіж, тож хвилюватися за відповідність фото не варто. Ми намагаємося надавати огляди в форматі відео, щоб кожен покупець зміг детальніше роздивитися виріб «в живу».

Перевага вовняної куртки бомбера в тому, що вона може комбінуватися зі спортивними речами, а також більш елегантним стриманим стилем: сукнями в стилі casual, в’язаними комплектами, спідницями.







З чим носити куртку бомбер?

Куртка бомбер з широкими штанами



Куртка бомбер з брюками палаццо в діловому стилі



Куртка бомбер з штанами карго




Куртка бомбер з джинсами повної довжини, широкими моделями






Куртка бомбер з шкіряними брюками



Куртка бомбер з спортивними штанами






Куртка бомбер з шовковими та шкіряними спідницями




Куртка бомбер з мініспідницею, мінісукнею та високими чоботами



Куртка бомбер з джинсовою спідницею максі



Куртка бомбер з світшотом та лосинами